Pyramid Productions

Publisher of Neuropsychological Computer Tests in The Netherlands
with high quality tests and the best service

Personal Emotions Analyser using Computerised Editing

Hét programma voor gecomputeriseerd invullen van G-schema's ter versterking van je zelfbewustzijn en zelfbeeld: P.E.A.C.E. 3.1. Cliënten die deze zelfbeeldversterkingsmethode hebben geleerd zijn er zeer enthousiast over. P.E.A.C.E is een handige tool om gebeurtenissen die je raken zodanig weg te schrijven dat je én meer van jezelf leert én je Zelfbeeld versterkt/repareert én je daardoor ook emotioneel kalmer wordt.

P.E.A.C.E. is goed toepasbaar als zelfhulpprogramma maar kan tevens gebruikt worden naast een therapeutische behandeling. De oefeningen worden in een simpel tekstbestand opgeslagen en dit bestandje kan naar je therapeut gemaild worden.

Prijsplan: voor cliënten binnen de GGZ of zij die aantoonbaar begeleid worden door een psycholoog krijgen een korting.

1. Géén GGZ klant:

  1. licentie voor 3 maanden: 19.99 Euro incl. BTW
  2. licentie voor 6 maanden: 24,99 Euro incl. BTW

2.    Wél GGZ klant (verklaring psycholoog vereist):

  1. licentie voor 3 maanden: 14.99 Euro incl. BTW
  2. licentie voor 6 maanden: 19,99 Euro incl. BTW

Opgelet: de prijs voor P.E.A.C.E. zal verlaagd worden als er meer mensen gebruik van gaan maken. Het is de bedoeling dat de uiteindelijk minimumprijs voor P.E.A.C.E. slechts 6,00 euro /3 maanden zal worden. Als dat bereikt wordt zal er geen 6 maanden licentie meer aangeboden worden. Daarnaast zal het onderscheid tussen GGZ-klanten en niet-GGZ-klanten dan opgeheven worden.

Dus: hoe meer gebruikers hoe eerder de bodemprijs voor P.E.A.C.E bereikt gaat worden. Zegt het voort en motiveer ook anderen om P.E.A.C.E. te gaan proberen!

Geen apart computerprogramma meer!: 1 toegangscode voor onbeperkte toegang gedurende 3 of 6 maanden op álle platforms: mobiel, tablet, macbook, computer via Internet.

Installatie op je eigen computer is daardoor NIET meer nodig!

P.E.A.C.E. is dusdanig krachtig dat binnen enkele maanden ermee oefenen het programma vrijwel niet meer nodig lijkt te zijn. Mensen weten dan hoe zij gezond, realistisch moeten denken en hun zelfbeeld is aanmerkelijk verbeterd. Dit blijkt althans uit de klinische praktijk. Wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van P.E.A.C.E. ligt in de planning.

P.E.A.C.E. is een zeer gericht schrijfprogramma. Dat schrijven wetenschappelijk gezien duidelijk positieve effecten heeft op iemand's stemming blijkt al enige jaren. In een zeer recent artikel van de Wall Street Journal wordt dit benadrukt door meerdere hoogleraren. Het schrijfwerk wordt 'expressive writing' genoemd. P.E.A.C.E. is een zeer gerichte vorm van 'expressive writing' waarbij je Zelfbeeld verder wordt versterkt en/of gerepareerd.

Download de flyer of het artikel of kijk naar een DEMO welke op de site zal verschijnen. Of probeer het gewoon eens!